Врачански дава авторграфи на кафе машина и перваз, Блатечки избяга

Светска хроника

Ох, да ме заклещиш на вратата, пожела си фенка
Калин в засада
Калин в засада
В истинска истерия изпаднаха за сетен път почитателките на Калин Врачански и Асен Блатечки в Драмата снощи. На поредната дамска засада попаднаха секссимволите след спектакъла „За мишките и хората”. Блатечки хитро вазира през задния вход. Правил го е и преди. Врачански обаче не успя да се изниже и влезе в капана, организиран от дузина нахъсани тийнейджърки, готови да го разкъсат за автограф и снимка, и да убият за целувка. Новото в снощния десант бяха фотографиите, с които почитателките се бяха „въоръжили” и върху които искаха парафа или ДНК-то на любимците си. Врачански бе като Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Фенки с фотоси на любимците си
Фенки с фотоси на любимците си
беззащитен агнец сред глутница вълчици. Барикадата от женски тела бе толкова сериозна, че и Чък Норис щеше да се озори. Камен от Стъклен дом раздаваше автографи по кафе машини, върху плът, на первази и дори върху дрехи. Олелията бе пълна, а младите дами жилеха като оси.
Може ли да мина, че сте ме заклещили точно на вратата, видя се в чудо „жертвата” Врачански. Ох, ще ми се аз да бъда заклещена именно от вас, промълви еротично страстна фенка. След като видя, че няма отърваване Врачански помоли около 15-те екзалтирани привърженички да излязат навън, че в прдевретието на театъра вече не се дишаше. Екшънът продължи и там, но за кратко. Врачански финтира почитателките с:  „Отивайте на задния вход да търсите Блатечки”. После се отдалечи на прибежки от театъра.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.