Посрещат Турбо Би като принц в Пловдив

Светска хроника

Кулинарни изненади стягат за създателя на Снап в хотел Феймъс Хаус

Image title
Създателят на легендарната хип-хоп формация SNAP! Турбо Би ще бъде посрещнат като принц в хотел Феймъс Хаус утре на обяд. Емблемата на черната музика, която не слезе от върховете в класациите близо десетилетиe, ще мине зад пулта в Планет клуб във вторник вечерта, но преди това се кани да разгледа Пловдив. Въпреки, че е няма никакви претенции към домакините си под тепетата, Турбо Би ще се радва на изключително внимание в стилния хотел Феймъс Хаус, а главните готвачи в ресторанта на комплекса имат намерение да го изненадат с невероятни кулинарни магии.

Култовият хип-хопър пък се е надъхал да реди рими на български в Планет утре вечер. Той е научил доста думи при последната си визита в България и се кани да ги свърже в рима зад пулта под тепетата. Дали ще му се получи, ще видим. Това обаче ще е само една от изненадите в дългоочакваното шоу на Турбо Би.

Спирката му в Пловдив е част от клубното турне, което  Тurbo B и Планет клуб организират в заведенията от веригата. Вечерта ще е ретро-  митичният рапър ще извади някои от класиките от дългия живот на Снап. Участието му в Пловдив ще е първо от турнето му, което ще завърши на 30 март във Варна. Освен здрав хип-хоп, ще звучи и бийтбоксът на Турбо. Шоуто ще стартира в 22ч. и ще приключи сутринта, местата са силно ограничени, издават от заведението.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.