Плеймейтката Антония с нов тунинг

Светска хроника

Набира популярност в Instagram

След като за дълго изчезна от публичното пространство Мис Марица Антония Иванова отново напомня за себе си. Изглежда бившата хулиганка прекарва лятото си в Слънчев Бряг от където не спира да поства предизвикателни снимки в социалната мрежа на Instagram,а от там има и над 3000 последователи. Видимо тя вече е с едни гърди напред- новият и тунинг се вижда и от космоса. Има и нови татуировки по тялото си, като някои от тях е посветила на сина си- 4- годишният Луис, плод на любовта й с капитана на Локомотив Дани Кики.

Споделете ни във:

8 коментара за “Плеймейтката Антония с нов тунинг

  1. трябва ли да нападате жената? ами нейния хубавец не и ли кръшка? да не говорим какви ги върши зад гърба и ….като изключим клюката за Преслито има и други моменти за които съм сигурна ,че тя не знае.

  2. Hubavica, kato e gledam i si spomniam patuvahme za edin mach v burgas s vlaka, i praveshe felacio na bakala i nakraia i izlia edna kofi4ka kiselo mliako na liceto. Tova jenote sa strashni bokluci.

  3. Как може изобщо да пишете за тая.На корема си имаше татуировка Ботев Пд, а се хвана с тая грешка на интернационалната дружба полу циганина Дани Кике.Мелез арабела и бездарен футболист в едно.Тая я мина половината град,и оня мангал се излъга та я взе.Тя вече е на годинки,амортизирана е и и трябва реклама щото с футболиста нещо не върви

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.