Петър Салчев пя на рождения ден на Ервант Хугасян след катастрофа

Светска хроника

Оги Видев и Васил Петров сред специалните гости на партито в U P.A.R.K.

Катастрофиралият Салчев поздравява рожденика с песен
Катастрофиралият Салчев поздравява рожденика с песен
60 минути, след като претърпя здрава катастрофа, Петър Салчев пя като змей на рождения ден на невероятния Ервант Хугасян, наследник на тютюневата династия Томасян. Пловдивският джазмен хвана микрофона на партито на импровизираната сцена в U P.A.R.K. точно 60 минути, след като смачка Алфата си в автомеле, предизвикано от заплес, отнел предимството му на кръстовище в центъра. За щастие, Салчев излезе невредим от произшествието, като изключим малък оток на челото и леко главоболие, което не му попречи да направи близо двучасов концерт за здравето на рожденика. Оги Видев свири на партито
Оги Видев свири на партито
Ервант бе поканил стотина верни приятели на стилното си тържество. Посрещаше всички заедно с очарователната си половинка Елена на входа на арт пространството и с превърналия се в запазена марка сладък българо-френски благодареше на гостите си за присъствието им.

Брилянтният Оги Видев прави любов с китарата си около час, преди да предаде щафетата на катастрофиралия Петър Салчев. Сред специалните гости бе и Васил Петров, който се появи целия в бяло, аплодира колегата си Салчев, а после сам пусна глас в галерията.

Васил Петров аплодира колегата си Салчев
Васил Петров аплодира колегата си Салчев
Дансинга откриха Ервант и Елена, а той остана отворен до ранни зори. Сред танцуващите бяха гости на Хугасян от София и Париж, художници, писатели, музиканти. Да поздрави рожденика през U P.A.R.K. Мина и друг лазарник- барманът на artnewscafe Виктор.

 Кой е Ервант Хугасян четете тук: https://podtepeto.com/article.php?id=9012 Ервант с вечната лула
Ервант с вечната лула
Лазарниците Виктор и Ервант
Лазарниците Виктор и Ервант
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.