Ники Илиев: Все едно ми е, че ме определят за красив!

Светска хроника

Image title
Ако един мъж се стреми да е най-красив измежду всички, това е доста странно, смята обявеният за един от най-желаните мъже у нас Ники Илиев. Младият режисьор беше гост в шоуто Plovdiwood, което се излъчва в ефира на DCTV дни преди премиерата на най-новия му филм „Живи легенди“.

Здраво стъпила на земята била и съпругата му Саня Борисова, твърди той. С усмивка добавя, че и те си имали своите проблеми, но по-скоро битови, а не ставало дума за война за огледалото. Нямаме портрети и собствени снимки вкъщи, на които да се възхищаваме, смее се той. Според Ники и ревността била изчезващо явление в тяхната връзка с течение на годините, но добавя, че все пак Саня е по-темпераметна.

Премиерата на новия филм на Ники Илиев бе на 14 февруари. В лентата ще видим Орлин Павлов, Ники Илиев, Саня Борисова – Илиева, Димо Алексиев, Любомир Ковачев, Яна Маринова, Георги Кадурин и италианската кино легенда Микеле Плачидо.

В „Живи легенди“ се разказва за петима приятели, израснали в Балчик, които се срещат 15 години след абитуриентския си бал. Павел е тридесет и няколко годишен мъж, работещ на висок пост в елитна банка. Един ден претърпява инцидент и изпада в кома. Когато се събужда, се оказва, че има частична амнезия и не си спомня нищо след абитуриентския си бал. Следователно хората, които той чувства като най-близки в момента , са бившите му съученици. Той решава да се върне в родния си град, за да ги открие.

Веднага след официалната премиера в студиото на Plovdiwood ще гостува и самата Саня.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.