Най-голямата студетска парти агенция с нов офис в Пловдив

Светска хроника

Image title
Най-голямата студентска агенция за партита Бюро  „Пълдин“ се настани в нов дом в центъра на Пловдив. Студентската фирма за приключения освети вчера с официална церемония представителното си студио, което се намира на улица „Гластон“ 60, точно срещу Синдикалния дом. На събитието присъстваха представители на студентските съвети от няколко университети в Пловдив, които подариха на парти-хората различни подаръци и оставиха по някоя друга пара на пода за късмет, след като бяха поръсени със свещена вода от дядо Поп.

Пълдин организира през 2011 година най-голямото студентско парти пътешествие, което продължи 12 дни в най-големите туристически дестинации на Франция, Италия и Испания на много атрактивни цени. То бе под егидата на друга студентска организация, този път в Европа – Adventura, която изпраща на подобни парти круизи над 10 000 ученици и студенти от цял свят в една голяма среща на младите.

За пръв път миналата година Бюро „Пълдин“ се включиха с над 500 студента, които се забавляваха неистово за тези 12 дни. Всички, които заминаха за това пътешествие коментираха, че това е незабравимо и спомените им остават за цял живот. Тук се раждат приятелства, любов, раждат се нови незабравими мигове, които не могат да се получат по никакъв друг начин.
Най-запомнящо за цялото събитие бе предложението за брак, което студент от ТУ София – филиал Пловдив предложи на дългогодишната си приятелка. Студентът коленичил в пълния рейс пред зяпналата от вълнение дама, и й се обяснил в любов не другаде, а в красива Барселона. Автобусът, с който са пътували двамата празнували през целия ден и огласили площадите, където по същото време каталуснкия гранд спечели шампионската лига.Image title

mediacafe.bg

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.