Митко Пайнера е идол на Графа

Светска хроника
Певецът остана без подарък от Дядо Коледа 

Image title

Влади Ампов-Графа, който продуцира цяло едно поколение млади бг звезди, призна, че е фен на колегата си и доайен в музикалната индустрия – инж. Митко Димитров. Моите уважения към г-н Димитров, работи си професионално, нещата са много добре изпипани, свали му шапка Графа в предаването Plovdiwood на DCTV.
За щастие, Графа се въздържа да тунингова изпълнителите си, каквато е практиката в по-лекия жанр. На първо място търси таланти, но и отсява кандидатите за кариера и като характери. Трябва да са свестни, интелигентни, млади хора, които оценяват това, което се случва, обобщи той. Мераклиите да са новия Били Хлапето или новата Михаела Филева никак не са малко. Телефонът на Графа в офиса му, където отговаряше на въпросите на водещия Стелиан Димитров – Faked Stars, не спря да звъни по време на цялото интервю.
Покрай цялото му превъплъщение в бг поп Митко Димитров, Графа остана и без подарък под елхата. Докато двете му деца изредили по цели списъци с желания до Дядо Коледа, баща им нямал време да напише нито ред и останал валат. За писане на нови песни обаче открадвал по някоя свободна минута, макар да творял на много нестандартни за целта места. В какви пози и състояния му се налага да съчинява текстове и какво обича да прави в 3ч. през нощта в гората ще научите още от гостуването на Графа в Plovdiwood.
Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.