Изгониха Филип Аврамов от тв предаване

Светска хроника

Участието в Пловдив излезе скъпо на актьора

Телевизионен водещ, който влезе в обсега на „Господари на ефира“ в базикчийската рубрика „Господари на прованса“, въобще не си е взел поука, а напротив – показа вратата на известния водещ Филип Аврамов по време на интервю. Лицето на "Plovdiwood" Стелиан Димитров – Faked Stars го изгони демонстративно, а Коцето от сериала „Домашен арест“ кротко си излезе, все едно го е навикала тъщата му Татяна Лолова от ситкома.

"Филипе, ти не си бог на рока, не си пророк и не си цар на комедията, а един обикновен човек! Предаването свърши, време е да си ходиш“, обобщи на финала Стелиан впечатленията си от разговора със звездния актьор. Истинска игра на пинг-понг представляваше интервюто между двамата. Аврамов беше подложен на кръстосан разпит и дори на изпитания, за да доказва думите си. Филип отрече да има нещо общо с най-култовия певец на „Евровизия“ Краси Аврамов, но и изпя най-високия тон, който може да възпроизведе. "Аврамови много, но Краси е само един…", философски каза актьорът, след като не успя да събере вълци с пеенето си.

Царят на комедията няма общи корени с Краси Аврамов, но пък има красива жена, която също е актриса, и дъщеричка. С Милена Спиридонова се запознава заради пиесата „Мама му да е.., кой почна пръв?“. Девет години по-късно я води до олтара. Не е ясно дали и момиченцето им ще поеме към НАТФИЗ. "Искам дъщеря ми да знае ,че съм зад гърба й …ако иска и атомен инженер да стане, няма значение“, е на мнение младият татко.

Освен че му би шута да си ходи, водещият Стелиан Димитров – Faked Stars прецака и по още един параграф колегата си от „Домашен арест“ и даже може да му измъкне някой лев. Той се самопредложи за бавачка на детето, тъй като Аврамов се оплака, че професията му изяжда времето със семейството. Аврамов нямаше как да се изплъзне от видимо изгодното предложение и склони, така че Стелиан стяга куфарите за столицата поне до новия сезон на Plovdiwood, който започва тази есен. До тогава не пропускайте Plovdiwood от 16:30 ч. по DCTV.

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.