Дариха бизнес дама с Пантера

Светска хроника

Почитатели издирват шефката на агенция за партита “Пантера” Кристина Георгиева за рождения ден на фирмата, тя празнува по женски
Image title
Шефката на агенция за забавления “Пантера” Кристина Георгиева ще празнува по женски рождения ден на фирмата си в четвъртък. След организацията на серия шумни тежки  партита през последните дни, супер красавицата реши да празнува само в компанията на мадамите от екипа си и няколко близки приятелки в Сити Плейс, докато десетки почитатели я издирват, за да я поздравят. Специално за повода, шоколадовата къща направи фамозна торта под формата на черна пантера.
Изненадите за Кристина за рожденния ден на парти агенцията започнаха още от вчера. На излизане от офиса младата дама откри кошница с 25 орхидеи, точно колкото са годините й.  “Изкачи още един връх”, гласеше посланието към увития с панделка  нестандартен подарък. Букетът беше гарниран с порцеланова скулптура на Пантера, която прегръща блондинка.
3-годишнината от създаването на агенцията Кристина ще полее в Сити Плейс в четвъртък, момичетата пък ще я изненадат с бразилско парти.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.