Башар Рахал вдига скандал в заведение, изритват сервитьорката

Светска хроника

Image title
Бобена чорба вдигнала кръвното на актьора Башар Рахал, който седнал да похапне в крайпътно заведение. Бобът бил толкова рядък, че можело и в чаша да му го поднесат. Заради това вдигнал скандал на сервитьорката, която отнесла обратно поръчката в кухнята.
Съдбата обаче срещна за втори път уволненото момиче с актьора в първия брой на кулинарната рубрика Plovdifood, която е част от шоуто Plovdiwood в ефира на DCTV. Същото момиче, което сърбало попарата на Башар, беше зрителката, избрана да готви със звездата от филма „Корпус за бързо реагиране”. Тя отговори правилно на въпроса как се казва героят му в продукцията и получи шанс да покаже, че може да приготви на претенциозния към храната актьор не само боб, а и аспержи по фламандски.
„Беше много сериозен!”, припомни му 19-годишната Елица Момчилова от град Луковит предишната им среща , след която била уволнена. „Знаех си, че те познавам! Ти сега ще видиш какво ще стане, ако не станат мидите. Пък след това шоу какви проблеми ще имаш”, продължи да я юрка и Башар, който влезе в ролята на помощник-готвач.
Какви ги забъркаха с Елица може да видите в първата част на предаването, а следващият път кулинарният им дует ще продължи с приготвянето на още по-засукани ястия. Башар пък ще си развърже езика с лични истории, издава водещият Стелиан Димитров – Faked Stars.
 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.