Задържан е касапинът от Кършияка

Под обстрел

Момчетата се скарали след училище

Криминалисти на местопрестъплението
Криминалисти на местопрестъплението
Касапинът от кървавата драма в Кършияка е бил задържан. В момента той е настанен в Окръжна болница, като не става ясно какво е състоянието му. Лекарите в УМБАЛ „Св. Георги“ пък продължават да се борят за живота на намушкания десетина пъти в корема тийнейджър. Засиленото присъствие на служители на реда в района продължава, на място бе и зам.-директорът на пловдивската полиция Георги Георгиев.

По непотвърдена информация двете момчета са първи приятели, от един клас, в едно школо- ПГХТТ. Отишли веднага след училище в дома на едното, което в последствие се оказва под острието на ножа. Искрата припламнала от нещо дребно, превърнала се в лют скандал, в който единият тийнейждър нападнал приятеля си с хладното оръжие и му нанесъл близо десет удара в областта на корема.

Image title
Пострадалото дете е син на ресторантьор. Татко му се казва Живко и държи Божоле в Кючук Париж. Било много скромно и тихо, и хората от квартала се чудят как се е стигнало до този жесток конфликт. Всеки ден го виждахме. Помагаше на татко си в ресторанта, взимаше и малката си сестра от училище. Не сме го виждали в големи компании. Чудесно дете. Дано се оправи, стискат палци хората от квартала. Image title
Image title

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.