Ученици даряват кръв за Искрен

Под обстрел

Психолози и педагози работят с децата от класа на двете момчета

Касапинът Иван е в болница със скъсани сухожилия, пази го полиция

Ученици се отправят към Окръжна болниза, за да дарят кръв
Ученици се отправят към Окръжна болниза, за да дарят кръв
Десетки ученици от УГХТТ даряват кръв за тежко пострадалия след вчерашната драма в Кършияка Искрен Ангелов. Акцията по кръводаряване е напълно доброволна и стартира рано тази сутрин. Бе обявена от директорката на училището на Искрен и нападателя му Иван- Людмила Ганчева.
Наръганото десет пъти в гърдите и корема момче е в стабилно, макар и тежко състояние. Все още се намира в интензивното отделение на УМБАЛ „Св. Георги“. В клиника е и касапинът Иван, който е с разкъсани сухожилия на два пръста на дясната си ръка. Явно Искрен се е борил за живота си и е успял да нарани съученика си. Нападателят е под полицейска охрана в Окръжна болница.

Охраната не допуска външни лица в школото
Охраната не допуска външни лица в школото
От сутринта със съучениците на Искрен и Иван от 10д работят психолог и педагози. Те ще присъстват на всички занятия в днешния учебен ден, ще говорят с децата и след края на часовете. Рано сутринта в школото е била организирана извънредна оперативка, на която са присъствали всички преподаватели, ръководството на гимназията по хранителни технологии. После е имало широка среща с деца и родителите им. 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.