Стана страшно: Маскирани бандити размахват пистолети вече и в офиси

Под обстрел

Два брутални грабежа за няколко часа, арест за пишман гангстер

Image title
Два въоръжени грабежа само за няколко часа бяха регистрирани вчера. И двата брутални, с пистолети и жестоки заплахи.Особено знаково е едното престъпление- нападение в офис на улица „Гладстон“. Маскиран наглец нахлу във фирмена кантора на оживения булевард посред бял ден с пистолет. Той опрял дулото в челото на слисаната 43-годишна служителка на дружеството и буквално обърнал джобовете й. Свалил златните пръстени от ръцете й, взел 300 лева от портфейла й, дръпнал златното колие от врата й и грабнал мобилния й телефон. След което изчезнал със заплахата „Ако мръднеш в следващите няколко минути ще се върна и лошо ти се пише!“.
Няколко часа по-късно маскирани и въоръжени типове нахлуха в магазин за хранителни стоки на улица „Петко Войвода“, изкарали акъла на 46-годишна продавачка и взели портфейла с оборота на магазина за няколко дни- общо 1400 лева.

В същото време ченгетата задържаха пишман грабител, който се опита да ограби с нож магазинер в края на миналия месец. Бе набит и опозорен, наложи му се да бяга като мишок от търговския обект, след като яде тупалките от храбрия продавач. Грабителят е на 24 години и е в ареста на Първо районно.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.