Съсед: Чух два изстрела в петък в един след полунощ, но помислих, че някой празнува Атанасовден

Под обстрел

Image title
Чух два изстрела в петък вечерта, но си помислих, че някой празнува Атанасовден. Не знам тези хора във входа на семейството глухи ли са били. Това разказа пред човек на Под тепето днес следобед мъж, който живее в отсрещен блок. Пукотевицата е била около час и половина след полунощ. Според разследващи, гърмежите не са отекнали много шумно, тъй като Георги е стрелял от упор, дулото на револвера му е било почти опряно в главите първо на съпругата Николина, после на синовете Ангел и Илиян. Той е приближил максимално цевта на мощното си оръжие зад ухото на всеки един от семейството и е натискал спусъка. Николина, Ангел и Илия са загинали в съня си. Последният, четвърти куршум, Георги вкарал в собствената си глава в детската стая, а безжизненото му тяло се строполило край окървавените детски креватчета.Криминалисти правят повторен оглед

Той е дочакал близките си да заспят с ясна цел. Извадил е пистолета и е тръгнал по стаите, за да сложи край. Това, че преди чудовищния си акт, е прехвърлил имотите и Дачията на брат си говори за подготовка, категорични са разследващи.

Днес следобед бе извършен втори оглед на апартамента на ужасите на улица „Македония“. Криминалисти отново огледаха всеки сантиметър от жилището.

Погребението на цялото семейство ще се състои утре в Нареченски бани.  Image title
Image title
Колата на Тепавичарови
Колата на Тепавичарови

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.