Шефът на затвора за припадъка на Киро: Грип зад решетките няма

Под обстрел
Под Тепето

Рашков е излизал само един път в домашен отпуск, казва Божил Иванов

Васил Марков пък разправя, че клиентът му ходил на „гарнизон“ в Катуница

Image title
Не грип е причината за вчерашния припадък на Кирил Рашков пред съда в Асеновград. Пандизчията още е в асеновградска клиника, след като повърна и колабира в конвойната преди да даде свидетелски показания по делото за клевета срещу адвокат Васил Марков заведено от Веселин Христов. Шефът на пловдивския затвор Божил Иванов подчерта дебело пред Под тепето днес, че епидемия от грип зад решетките няма, с което на практика изключи възможността Киро да е повръщал от вирус.
Зад решетките Рашков има нормално поведение, бил спокоен и предимно си почивал. Не му даваме работа, тъй като здравословното му състояние не позволява, допълни директорът на зандана.

Измисля ли си Васил Марков?
Измисля ли си Васил Марков?
Той каза нещо твърде интересно, особено след вчерашните изявление на адвокат Васил Марков, че Рашков редовно ползва домашен отпуск. Бившият полицай каза пред репортери в асеновградския съд, че до първи февруари „царят“ е бил в отпуск, при това в някаква къща в Катуница. На въпрос „Коя?“, при положение, че всичките палати на Рашкови са унищожени, той отговори: „Имат и други къщи, за които вие не знаете“. По повод отпуските на затворника Божил Иванов бе повече от категоричен. Кирил Рашков е излизал само веднъж в домашен отпуск, за погребението на брат си, разясни шефа на пандиза.

Катунци са категорични, че Васил Марков дразни хората от селото с твърденията, че Киро ходил по време на отпуск там. Не разбираме какво иска да направи- да създава изкуствено напрежение ли? Рашков не е идвал в Катуница за домашен отпуск. Никой не го е виждал, каза Веселин Христов пред съда вчера.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.