Пак оставиха в ареста Алди Сарай, десетки го подкрепиха в съда

Под обстрел
Под Тепето

Image title
Десетки подкрепиха Алди Сарай в съда днес
Десетки подкрепиха Алди Сарай в съда днес
Обвиненият за палеж и опит за палеж на имущество на ЕВН Георги- Алди Сарай чу за енти път „Остава в ареста с постоянна мярка „Задържане под стража” тази сутрин. Операторът се яви, за да поиска свобода за пореден път, но не би. Оставиха го зад решетките с мотив, че може да извърши друго престъпление.

Десетки пловдивчани дойдоха в съда, за да подкрепят задържания по време на февруарските протести. Те се събраха и на мирен протест пред храма на Темида, за да поискат свобода за Алди и да демонстрират, че не са доволни от решенията на магистратите. Скоро ще станат осем месеца, искам си внучето, проплака бабата на оператора- Анка. Не го познавам, но дойдох тук след покана във Фейсбук. Мисля, че аршинът в правораздаването ни е много, много различен. Това момче търка наровете вече половин година, а монополите ни смучат ли смучат, олигарсите ни крадат, а обикновения човек едва живее. Това ни е държавата, обясни причината да дойде в съда и да защити Сарай Митко.

Image title
Адвокатът на обвиняемия Красимир Елдъров ще обжалва днешното решение на по-горна инстанция. Следващото съдебно заседание ще е след три дни.  

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.