Мощна бомба за ЧСИ Петко Илиев, полицията я обезвреди

Под обстрел

Съдебният изпълнител няма идея кого е разгневил

Image title
Мощна бомба бе заложена в кантората на частния съдебен изпълнител Петко Илиев. Полиция и частен СОТ са отцепили и в момента района на офис сградата на Чифте баня, собственост на юриста. Адската машина е обезвредена от специалисти от ДОТО и няма опасност от взрив. В момента експертите още са на място, като се очаква ужасяващото устройство да бъде преместено при свръх мерки за сигурност.

Image title
Неизвестни атентатори са хвърлили бомбата на първия етаж в постройката на улица „4-ти януари“. Те строшили стъкло на партера и метнали пакета с все още неустановено количество взривно вещество. От него стърчали жици. Служител на Илиев видял подхвърлената „изненада“ и се обадил първо на съдебния изпълнител, а после и на охранителната фирма, която се грижи за сигурността в билдинга. После идва и полицията. Екипите на ДОТО я обезвреждат на място. По непотвърдена информация, мощта на взривното устройство е била изключително сериозна.

На място по време на цялата операция бе и мишената Петко Илиев. Той дебело подчерта, че няма никаква идея кого е разгневил. Криминалистите вече работят по ред версии. Повечето от тях са свързани с хора, срещу които е завеждал изпълнителни дела Илиев. Image title
Image title
Image title

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.