Молотовка за БМВ Z3

Под обстрел

Image title
Запалителен коктейл Молотов летя по спортно БМВ Z3 малко преди полунощ снощи. Пламъците лумнали за секунда и унищожили купето и двигателя на сребристия немски звяр, паркиран на улица Брезовска, между ресторант Хепи и Трето районно. Първи огнените езици са видели жители на кооперацията, пред която бил паркиран бавареца. Полицаите от Трето притичали за по-малко от минута на местопрестъплението, но от атентаторите нямало и следа. Хората от жилищната кооперация коментираха, че изгорелият автомобил е наемателка от кооперацията. На мястото на инцидента днес следобед се навъртаха трима едри мъжаги, които оглеждаха щетите по возилото. А те са гигантски- от Зет тройката не става нищо.

Колата на гаджето на 22-годишната Ина, която държи мезонета на последния етаж под наем от година и половина. Момата твърди, че нито тя, нито приятеля й, имат проблеми с някого, не са били заплашвани, не дължат пари. Тя коментира пред медиите, че работи в сферата на ресторантьорството и туризма, не може да каже с какво се занимава мъжът на сърцето й. Хора от кооперацията обаче твърдят, че в жилището на 22-годишната пришълка редовно имало шумни купони до зори, влизали и излизали различни хора.

Тука свикнахме с подобни изпълнения, обясниха от квартала. Визирайки друг атентат, но бомбен, от преди две години, когато почти на същото място неизвестни и до днес бандити взривиха супер скъпия Мерцедес CL на бизнесмена Малин Марчев.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.