Майката на Ангел Петров научила за смъртта му в Англия

Под обстрел

Бабата на убития Ангел Петров
Бабата на убития Ангел Петров
Най-смирени в днешните невиждани безредици в Катуница бяха близките на убития вчера Ангел Петров. Дядото на момчето плачеше неутешимо в двора на къщата си. А бабата обикаляше в несвяст, цялата в черно из селото. Внучето ми. Внучето ми. Нямаше още 20. Кръвта му е по асфалта пред дома ни, хлипаше възрастната жена. Майката на Ангел е научила за смъртта на отрочето си докато е била на работното си място в Англия. Труди се на Острова, за да изхранва семейството си. По време на днешния метеж в Катуница таткото на момчето пътуваше до София, за да вземе съпругата си от летището.
Гониха го с буса по улицата. И го стигнаха. Беше явно, че искат да го убият. Минаха през него и го влачиха дълго. Ангел стана на пихтия пред очите ми, разказа мустакатият Стефан, пред когото е станало снощното убийство.
После бусът с наемниците на клана Рашкови се е отправил към имението им, а от там е пробил тълпата, ескортиран от един от Мерцедесите на ромския монарх. Състоянието на ранените младежи от Катуница Атанас Васев и Петър е стабилно. Имат разкъсвания по тялото и рани по главата, но са добре. Двама от блъснатите полицаи пък са със счупени ръце.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.