Личкана: Дръжте ме до живот в затвора, мамка му!

Под обстрел

Миналото ви дърпа назад, каза Темида и го остави в ареста

Image title
Дръжте ме до живот в затвора заради името ми, щом сте решили така! Да не дишам въздух на свобода ли, мамка му! Толкова ли съм опасен? , попита в съда днес Ангел Личканов, след като чу, че го оставят в ареста с постоянна мярка „Задържане под стража“ заради екшъна от началото на миналата седмица. Той обжалва решението на Районния съд да го остави в ареста заради това, че нападна Димитър и Станислава Дюлгерови след скандал за паркиране на булевард Мария Луиза.
Миналото ви дърпа назад, каза съдията, след като обяви решението си. С цялото ми уважение към прокуратурата, но всичко е предрешено, щом става въпрос за мен. Щом е Личкана- вътре да е. Бактън от всичко, вдигна ръце Личканов, след което ги подаде към съдебните полицаи да му сложат белезниците. Аз съм най-големият злодеи в тази държава. Не мога да вървя по улицата. Сигурно и ако се усмихна ще ме задържат за постоянно, коментира пред близките си след заседанието Ангел.

Окръжният прокурор Румен Попов подчерта, че няма вероятност обвиняемият в нанасяне на две леки телесни повреди и хулиганство да се укрие, но имало достатъчно доказателства, че именно той е извършил престъпленията. Адвокат Красимир Алексиев пък контрира, че все още той и клиентът му не знаят за какво е третото обвинение- хулиганството, при положение, че другите две обвинения са извършени също по хулигански подбуди. Разпитани са 15 свидетели, събрани са писмени доказателства, така че на практика всички действия по разследването вече са извършени и не виждам как подзащитният ми може да му повлияе. Водещото престъпление, за което се налага най-тежката мярка, не е конкретизирано, каза адв. Алексиев. Заради миналото ми не трябва да излизам от затвора ли? Осъзнах грешката си, невъзможно е да извърша друго престъпление или да се укрия, каза в последната си дума пред съда Личканов, но чу от Темида да потвърждава решението на предната инстанция. При това окончателно и без право на обжалване.

Извън залата пък се заговори, че престъпления като това на Личканов се случват ежедневно, а наказанията са предимно административни. Като се се даде пример със случая със собственика на ресторант 19 века Иван Димов- Джонито, който би две момичета за това, че пресичали на пешеходна пътека пред Аудито му. Джонито дори не помириса съда заради чистото си минало. 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.