Юнак: 20-годишен с три присъди и 403гр. амфети с моноспектакъл в съда

Под обстрел

Страх ме е. Принудиха ме да държа дрогата, гъгне пред Темида крими талантът Димитър Сандрев

Страх ме е. Бях принуден да държа амфетамина, каза 20-годишният юнак Сандрев
Страх ме е. Бях принуден да държа амфетамина, каза 20-годишният юнак Сандрев
На 20 години. С три присъди и една бъдеща такава. С вид на пехливанин, който чупи вратове вместо сутришна закуска. И с невероятни артистични способности, тренирани за дефилетата в съдебната зала. Това е абсолютният крими талант Димитър Сандрев от Стамболийски, който бе арестуван с 403 грама амфетамини на стойност над 12 хиляди лева, който днес застана пред Темида за мярка за неотклонение. Митко така се превиваше в моноспектакъла си, че дори не се разбираше какво говори. Държеше се за главата, гъгнеше си нещо сам, а после поясни пред съдията, че се страхува за живота си. Стегни се малко де, опита се да извади от роля Сандрев окръжната съдийка. Image title
Работещият в рибарника на татко си юнак има присъда за кражба и за дрога още като непълнолетен. Последната е от преди година и половина и е задържан при изпитателен срок. Хванали го с химията, а той изпял, че е част от организация за разпространение на амфетамини. Притеснявам се. Страх ме е. Съжалявам, че съм държал това нещо в мен. Бях принуден да го взема, каза Сандрев. Заплашван, принуден бях да го държа, каза в последната си дума пред съда младокът. Шоуто му обаче не мина и го оставиха в ареста с постоянна мярка „Задържане под стража“.

Радослав Гунчев поиска по-лека мярка, но остана в ареста
Радослав Гунчев поиска по-лека мярка, но остана в ареста
Както стана и с другия задържан по тази схема- Радослав Гунчев от Цалапица. Той продал амфетите на Сандрев, гласят папките по делото. В дома му са открити още 33 грама синтетика, както и везна за дрога. Той е обвинен в държане и разпространение на наркотици. Според адвоката му обаче, той е вкаран в схемата само покрай показанията на младия Сандрев. Откритите в дома му амфетамини не са същите по съдържание и дори цвят от тези, намерени при другия обвиняем, каза адв. Радичев. Гунчев бачка като дюлгерин в Цалапица.

Споделете ни във:

1 thought on “Юнак: 20-годишен с три присъди и 403гр. амфети с моноспектакъл в съда

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.