Две самоубийства почерниха Тракия

Под обстрел

Боян Дернев се хвърли гол от 7-я етаж, остави 2-годишно момиченце сираче

Възрастната очевидка е потресена от случилото се с Боян Дернев
Възрастната очевидка е потресена от случилото се с Боян Дернев
Две самоубийства за три дни почерниха район Тракия. 31-годишният Боян Дернев сложи край на живота си с фатален скок от седмия етаж на 126-и блок онзи ден. Дернев решил да приключи със себе си посред бял ден. Съблякъл се чисто гол, излязъл на терасата на апартамента, в който живеел, и се хвърлил. Възрастна жена от първия етаж тъкмо лягала да си почине, когато чула необикновен силен шум. Когато погледнах от прозореца на спалнята си, видях нещо да се движи във високата трева. Изплаших се, започнах да крещя и викнах съседите, обяснява старицата. Те се обадили на 112 и след няколко минути било пълно с линейки и полицейски коли. Известно време след приземяването си Боян беше жив, гърчеше се и издаваше нечовешки звуци, разказва  свидетелката.

Някой от съседите в блока се обажда на съпругата на Дернев. 24-годишното момиче идва с нейни колежки, а щом видяла потресаващата гледка изпаднала в истерия. Полицаи се качили в апартамента и видели, че вратата е отключена, а душът не е спиран. Какво е накарало Боян Дернев да излезе от банята още преди да е приключил с душа, да излезе на терасата и да полети, не е ясно. Тепърва ще се уточняват мотивите за крайното решение. Вдовицата на Дернев работи като преводачка във фирма. Той остави 2-годишно момиченце сираче. Съседите не знаят с какво се е занимавал точно Боян, но предполагат, че е търгувал с плодове и зеленчуци, тъй като родителите му били производители. Разказват още, че бил весел човек, много дружелюбен.

Блокът, от който е скочил младият мъж
Блокът, от който е скочил младият мъж
Само два дни по-късно, в 126-и блок бе лепнат и друг некролог- на млад мъж, сложил край на живота си по най-жестокия начин- самообесил се. Симеон Памуклийски са сложил примката на 38 г., защо- никой не знае. До скоро той е живял в същия 126-и блок, но приключил със себе си в столицата. Никлрологът на Симеон Памуклийски
Никлрологът на Симеон Памуклийски

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.