Актуално

1000 скандираха „Продажна власт в свинска мас“ на днешния протест

Късно е Олигарски, тръгвайте си, крещяха хората в отговор на заигравката с оттеглянето на Пеевски


Над хиляда пловдивчани се включиха в днешния митинг срещу кабинета на Пламен Орешарски и политическите игри на върха в държавата. Въпреки очакванията за ялов протест поради организиращото се утре всенародно „Не“ на новата Тройна коалиция, стотиците се обединиха на площад Съединение и тръгнаха с лозунги из града, отцепвайки булеварди. С помощта на МВР, естествено, за което множеството се отблагодари с „Полицията с нас“. 

Image title
Колоната от гневни от раздаването на баницата и разхвърлянето на благата в и без това обезкостената ни страна минаха по булевард „6-ти септември“, пяха химна в тунела, развяха трибагреници край пощата, вдигнаха свинските муцуни вместо маски пред общината и се върнаха до Съединение. Не случайно е. Заедно сме, по единни от всякога в недоволството си. А днешното такова е по-силно от сметките ни за ток, тъй като свободата и бъдещето са по-важни от моментната тъмнина и студ. Нека политиците ни, които още в понеделник трябва да се разкарат завинаги, да разберат това, а не да се гаврят с хората. Заедно сме и ще ви изметем, каза Стоил Атанасов, който днес отново пое диригентската палка на недоволството.

Image title
Пеевски щял да се жертва, щом хората не го искали. Никой от онези в парламента не щем. Всички вън, нареждаше жена, а след това изброи партиите, за които не иска да чува повече- БСП, ДПС, Атака и ГЕРБ. Сол и хляб ще ям, няма да работя, но всеки ден съм тук , докато падне тази олигархична групировка на върха. А на Орешарски такъв юмрук ще му лепна , ако го видя, та да му изпадат зъбите, та белким след това си ги оправи при стоматолог, люта и бойна бе Величка. Младеж раздаваше червени свирки на протестиращите, а мнозина му се набраха заради цвета на аксесоара. Спокойно, с червени свирки най-хубаво се свири, вкара еротичен момент в протеста той. Вярно, те и свирките в тази държава са в червено по дефиниция. Само че вече ерекцията ни спадна, унищожително продължи размяната на закачливи реплики момиче. Възрастна жена пожела на Бареков да иде на стадион Лаута в първия мач от новото първенство, за да си поиграе с феновете в третото полувреме. А мъж с раста изригна с лозунга „ Продажна власт в свинска мас“, който стана и флагман на днешния протест.Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина