Актуално

Билети за мача България – Англия се продават на павилиона на „Кауза Пловдив“

Image title
610 билета за футболната среща между отборите на България и Англия, която ще се играе на стадион “Васил Левски” на 2 септември в София, ще се продават и в Пловдив по инициатива на кандидата за кмет и водач на листата за общински съветници  Георги Титюков.
“От днес гражданите ще имат възможност да си купят билети за мача и да се запишат за организираното пътуване до столицата преди двубоя, което ще им струва между 7 и 10 лв. Целта ни е улесним пловдивските привърженици на българския национален отбор, както се е случвало преди години”, заяви Титюков. Той обясни, че най-много пропуски – 500 бр. има за секторите “Б”  и “Г”, които ще се продават по 10 лв. Цената на билет в сектор “В”, за който има 100 бр. пропуски струват по 30 лв. 10 бр. билета за сектор “А” ще се търгуват за по 40 лв.
Пловдивчани могат да си закупят билети от павилиона на “Кауза Пловдив”, който е разположен на Главната до фонтана на пл. “Стефан Стамболов” или от фен-магазините на отборите на “Ботев” и “Локомотив” Пловдив.
Васил Наумов от управителния съвет на “Ботев”  и Костадин Славов – шеф на фен-клуба на “Локомотив” бяха категорични, че не се притесняват относно проблеми между феновете на двата клуба по време на пътуването до София, защото привържениците ще бъдат обединени от една обща кауза, а именно – победа над английския съперник. Георги Титюков даде оптимистична прогноза за резултата на мача, който според него ще завърши 2:1 в полза на българския тим. Костадин Славов бе категоричен, че инициативата на Георги Титюков е едно много добро начало, което трябва да се превърне в традиция в полза на гражданите.
Първият билет беше закупен веднага след пресконференцията от журналистката от вестник “Акцент” Ваня Трингова.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина