Мъри вече е ботевист

Ботев Пд

Станимир Стоилов се срещна с ръководството на стадиона, до края на деня подписва договора

Image title
До края на деня ще подпиша договора си с Ботев. Почти всичко е уточнено, каза преди броени минути пред офисите на стадион Христо Ботев сигурният нов треньор на канарите Станимир Стоилов. Мъри пристигна около 10 ч. на Колежа, малко след бившия вече наставник Ферарио Спасов, който трябва да оправи документално раздялата си с клуба. На стадиона от ранни зори е и Юли Попов.

Мъри се вмъкна през задния вход на Колежа преди началото на срещата с ръководството на клуба. После бе кратък но ясен пред медиите, че бъдещето му в Ботев е почти на 100 процента сигурно, като ще изчака да се уточнят всички детайли между неговите представители и бъдещите му работодатели. Той не скри, на този етап не е ясен екипът, с който ще работи. Както и бъдещето на Костадин Видолов. Магьосника също мина през канцелариите на Колежа, но какво ще е развитието му в тима, все още не се знае. Предложено му е ново назначение, но Видолов не коментира дали ще приеме.
Цялата официална информация ще бъде изнесена пред медиите на брифинг утре. Под тепето обаче ще е на „Хр. Ботев“ и ще ви държи в течение със случващото се там!

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.