Феновете на Ботев към Бареков: Ти си презрян предател

Ботев Пд

След като агитката на Ботев Пловдив обяви Николай Бареков за персона нон грата в Пловдив и обявиха, че по никакъв начин няма да подкрепят кандидатурата му за предстоящите парламентарни избори, жълто-черните излязоха с отворено писмо към Новия политик.То идва, след като вчера Бареков хвърли поредна абсурдна бомба, че ще спасява Ботев и ще строи замразения в момента стадион. Под Тепето ви дава възможност да се запознаете с него:

Вчера един стероиден политик се опита да забърка нашия отбор и феновете му в нова пошла сапунка, главен участник, на която е самият той. Мъжките нежни вопли, огласили пресконференцията му щяха да бъдат смешни, ако не бяха гротескни. И най-гнусната част от тези стенания бе намесата на името на клуба ни и неговите фенове.
"Жълто-черните" фенове отново бяха примамени с вяли обещания, за да гласували в името на Ботев Пловдив, за някаква политическа формация. Чуха се приказки за държавна помощ за стадиона, когато въпросният вземел властта и как щял да става почетен президент?
Ние, господин Бареков, НЕ ви вярваме. Отстранете се от Пловдив, от Ботев и всичко свидно за нас. Въобще не ни занимавайте с празни приказки за "Колежа" и не се и опитвайте да плащате под масата на този или онзи – няма да ви стигне еврото, за да си купите достатъчно. За нас, вие сте окончателният продукт на доганопеевската клика, еманацията на най-гнусните същества, обитавали свещената ни родина. Измет, която не заслужава дори да хаби кислорода, който употребява.
За Ботевистите, към които се обърна, като към братя, ти си презрян предател и това няма да бъде забравено нито простено, а евтините ти обещания си запази за циганските махали, там някой може да ти повярва, срещу 2-3 кебапчета.
За разлика от теб, ние никога няма да забравим протегнатата ръка в тежките времена от Цветан Василев.
Това явно е последен напън за изплуване от тинята…
Сълза за теб!

 

Споделете ни във:

1 thought on “Феновете на Ботев към Бареков: Ти си презрян предател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.