Цветан Василев: Ще мога да бъда полезен на любимия Ботев

Ботев Пд

Цветан Василев излезе с официално обръщение към привържениците на Ботев, за да даде заявка за продължаване нормалната дейност на клуба и да се опита да успокои жълто-черната футболна общност под тепетата. Собственикът на тима първо поздравява феновете с достойното представяне на отбора от началото на сезона, а после изразява уважението си към тях заради подкрепата в трудния момент. „Благодарен съм, че цените това, което успяхме заедно да постигнем”, пише Василев от чужбина. После изразява убедеността си, че опитите за унищожение на изграденото от „криминално-политически кръгове” няма да успее. Смятам, че не е далече времето, в което ще мога да бъда полезен на любимия БОТЕВ, заявява на финал той. Ето и пълното обръщение:

Скъпи привърженици на ФК „Ботев Пловдив“,

Поздравявам ви с представянето на „Ботев“ в настоящото първенство в „А“ група, което е повече от достойно. Това за пореден път доказва, че когато отбор и фенове са едно цяло, успехите са налице.

Обръщам се към вас с огромно уважение и преклонение пред верността ви към „Ботев Пловдив“. Гордея се, че в тези тежки времена вие не унивате и продължавате да оказвате вашата безрезервна подкрепа. Благодарен съм, че цените това, което успяхме заедно да постигнем.

Убеден съм, че опитите на криминално-политически кръгове да унищожат това, което изграждаме, няма да успеят. Тези, които ме познават, би следвало да знаят, че моите корени са здрави, а принципите ми – устойчиви. По света се уважават хората, които създават, а не които рушат. Дълбоко вярвам, че истината е на наша страна!

Аз ще продължа да се боря заедно с моите колеги за това!

Смятам, че не е далече времето, в което ще мога да бъда полезен на любимия БОТЕВ.

Благодаря ви!

Цветан Василев

 

Споделете ни във:

2 thoughts on “Цветан Василев: Ще мога да бъда полезен на любимия Ботев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.