Ботев излиза за победа срещу Левски навръх 102-я рожден ден на клуба

Ботев Пд

Ръководството на тима: Стореното от нашите предшественици ни задължава за се развиваме, да бъдем почтени и да служим за пример

Ботев излиза за знакова победа срещу Левски днес в столицата, навръх 102-я рожден ден на клуба. Жълто-черната общност празнува и се надява поводът за наздравици да е двоен след мача за Купата. Преди него ръководството излезе с поздравителен адрес към всички ботевисти. Днес любимият ни Ботев Пловдив затваря още една страница от своята дълга и богата на силни емоции история. Най-старият съществуващ футболен клуб в страната бележи 102 години от своето основаване. Достолепна възраст, пропита с богата на емоции история. История, която отдавна се е превърнала в начин на живот за хиляди хора. История, която от всички нас зависи как ще продължи. Безспорно събитието на отминалата година, а и не само в нея, е откриването на прекрасната ни тренировъчна база. Тя е инвестиция не само в бъдещето на нашия клуб, а и в бъдещето на децата, които ще бъдат възпитавани в нея. Този футболен комплекс заедно с новия стадион, на който търпеливо очакваме да стъпим, са ключов момент в живота на любимия ни клуб. Момент, който със сигурност ще получи своето отчетливо място в клубната история и ще изстреля Ботев в нова орбита. Поздравяваме всички Ботевисти с днешния празник и пожелаваме на всички нас да се развиваме като клуб, общност и манталитет. Защото името Ботев и стореното от нашите предшественици ни задължава да продължим да се развиваме, да бъдем почтени и да служим за пример.

Горди сме, както с отличията и големите победи, завоювани от предишните поколения Ботевисти, така и от трудните години, през които ние заедно минахме. Сигурни сме, че и в бъдеще ще имаме поводи за гордост, казват от ръководството.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.