Баджанаците в Ботев не си я дават

Ботев Пд

Без пас между Манчев и Пейо Батинов за цял мач срещу Сокол, Бакалов беснее

Манчев води топката без намерение да я дава на Батинов
Манчев води топката без намерение да я дава на Батинов
Драма ала Стъклен дом тресе Ботев. Бившите приятели и баджанаци в отбора Николай Манчев и Пейо Батинов не си дадоха топката нито веднъж в днешното дерби на канарите с бойкия тим на Сокол- Марково. В дебюта си Манчев не пусна пас към съотборника си Батинов, който открадна дамата на сърцето му Антония и дори се сгоди за нея. Те не си размениха нито една асистенция, въпреки, че бяха вътрешни халфове и са бивши най-добри приятели. Освен, че не си я дадоха, двамата постоянно се ругаеха, а очевадната липса на колективност вбеси тренерът Марин Бакалов. А драмата си личеше отвсякъде. В някои спорни ситуации Манчев губеше топката или подаваше погрешно към противников играч, само и само да не подаде към Пейо.  Наши източници твърдят, че след мача Бакала нахокал двамата и дал да се разбере, че тая работа така не може да продължава.
Добрият в Стъклен дом- Сезон Ботев обаче май ще се окаже Николай Манчев. Освен, че му взеха жената, днес той бе най-добрият на терена в Марково, където Ботев би трудно Сокол с 3:2 в мач от Аматьорската лига. Дори мушна гол. Топката в мрежата на противника при повторния си дебют за Ботев оплете и Георги Какалов. Третото попадение за канарчетата бе автогол. За Сокол се разписаха бившият ботевист Иван Караманов и Стоянов.
Под тепето научи, че на представянето на Манчев и Какалов в съблекалнята на Ботев, Стефчо Костадинов се изцепил: “Пуснете червената пътека, баджанаците идват”.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.