ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГрадътКултураНовини

Хиляди слушат Орлин Павлов на първия концерт на вода

Огромни тълпи пълнят парка за спектакъла на плаващата сцена

Плаващият концерт на Орлин Павлов привлече хиляди около Гребната база за може би най-посетеното събитие досега край водната площ. Кино екипи използват и шоуто да заснемат последните сцени от филма „Завръщане“ – романтична комедия на актьора Ники Илиев с няколко опита и в режисурата.

Докато тече концертът, в реално време се заснема финалната сцена на най-новия филм на Ники Илиев, в който Орлин играе ролята на един от тримата приятели, които се прибират в родния си град Пловдив, за да спасят от разруха къщата от детството на свой приятел. Романтичната комедия е посветена на Пловдив и е за ценностната ни система, за запазените традиции и мотив за всички, които искат да се върнат към корените си.

Невижданото досега множество е изпълнило трибуните на Гребната до краен предел. Хиляди са и по алеите около водната площ.

Освен Орлин Павлов, на сцената са и други популярни български артисти – Белослава, Графа и други. Плаващата сцена е създадена от екипа, изградил и Кейовете на Кристо в Италия преди няколко години – фирма БулДок и Ина Димитрова.

Концертът е част от програмата на Пловдив 2019.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина