ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноИзбориНовини

Тържествен камбанен звън за старта на кампанията на ГЕРБ в Пловдив (ВИДЕО)

С водосвет тръгна на избори Здравко Димитров (ГАЛЕРИЯ)

„Ще водим честна и открита кампания“, заяви той

Като първа своя задача на кметски пост, определи справянето с проблемния трафик в Пловдив

Таня Грозданова

Предизборната кампания на управляващата ПП ГЕРБ в Пловдив започна с молебен в църквата „Света Марина“ тази сутрин. Дворът на храма бе изпълнен с хора, почти като на Великден.

Точно в 11 часа дървените двери на Митрополията се отвориха и от там излезе кандидатът за кмет и водач на листата Здравко Димитров, заедно с Пловдивския митрополит Николай. Групата премина през двора под аплодисменти и влезе в църквата.

 

В препълнения храм Негово Високопреосвещенство Пловдивския Митрополит Николай отслужи молебен за здраве. Той отправи и молитва към закрилника на Пловдив – Св. Апостол Ерм.

Митрополитът даде благословията си на Здравко Димитров и останалите кандидати на ГЕРБ за местните избори в Пловдив. Дядо Николай похвали кандидатът на ГЕРБ, с когото от дълги години са в близки отношения, като каза, че той е направил много добри дела.

Митрополитът се обърна с апел към всички политици да не използват думата „власт“, като напомни, че тя е дадена от Бога и те не трябва да бъдат властници, а да служат на хората.

„Здравко Димитров знае, че управата и църквата са двете страни в тясна връзка с Бога. Властта е отговорност, а това означава да сме отзивчиви към нуждите на хората. Здравко Димитров винаги ще има благословията на църквата“, каза Николай Пловдивски и пожела успех на изборите.

След молебена водачът на листата поведе всички кандидати към шатрата на ГЕРБ на Главната улица, където отново бе посрещнат с аплодисменти и ръкостискания.

Пред медиите той заяви, че ще води честна и открита кампания, като първа своя задача на кметски пост определи справянето с проблемния трафик в Пловдив.

Пред шатрата пловдивчанин, известен като Дядя Ваня, изчака „най-главния“ и му се оплака от паднал кабел с ток, под който ако бил минал е щял да умре. После заяви, че кофите в Столипиново били малко и не стигали „за нас“ (бел.авт.: визираше по-светлите жители), пояснявайки, че „другите и без това не си хвърлят боклука вътре“.

„Всички живеем заедно в този град“, отвърна му Здравко Димитров и допълни, че проблемът ще се реши.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

8 коментари

  1. Наистина идеите на адв.Георги Колев изглеждат най-постижими и реални.Хареса ми това изказване , че пловдив трябва да е за хората.Концепцията му за Стария Град също ми допада/живея там/ и затова съм трърдо зад него.

  2. Уважение към г-н Димитров ,но аз на този етап бих гласувал за г-н Георги Колев,който като, че ли има най ясна визия за управлението на града ни!Пловдивчани осъзнайте се и отидете да гласувате масово!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина