АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеНовини

Първият плаващ концерт събира пловдивчани около Гребния канал довечера

По време на водното шоу ще се заснеме последната сцена от романтичната комедия “Завръщане”

Плаващ концерт на Орлин Павлов ще изненада Пловдив тази вечер на Гребната база. Това ще бъде първото по рода си събитие на вода в България, което ще разполага със специално изградена за случая сцена от плаващи понтони. Хората, които вече изградиха съоръжението във водата, са Ина Димитрова и фирма „БулДок”, които през 2016 г. бяха в основата на построяването на инсталациите за проекта на Кристо Явашев „Плаващите кейове”.

На сцената заедно с Орлин Павлов ще се качат някои от любимите български изпълнители – изключителните Белослава, Любо Киров, Владимир Ампов – Графа и Бобо.

Концертът е част от програмата на „Пловдив – Европейска столица на културата 2019” и ще бъде напълно безплатен за всички, които искат да бъдат част от невероятното изживяване тази вечер. Публиката на плаващия концерт ще стане пряк участник и във филма „Завръщане”, който също е част от програмата за 2019-та.

Докато тече концертът, в реално време ще се заснеме финалната сцена на най-новия филм на Ники Илиев, в който Орлин играе ролята на един от тримата приятели, които се прибират в родния си град Пловдив, за да спасят от разруха къщата от детството на свой приятел. Романтичната комедия е посветена на Пловдив и е за ценностната ни система, за запазените традиции и мотив за всички, които искат да се върнат към корените си.

„Този концерт ще е празник на музиката и киното. Ще чуете най- популярните ми песни през годините, песни от албума “Още малко”, както и специално записано парче за лентата, което се надявам да се превърне в хит, а защо не и в новия химн на Пловдив“, споделя Орлин Павлов.

Фотограф: Велислав Балдев / LYON VISUALS

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина