ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноВластГласовеГрадътМненияНовини

Премиерът на площад Централен: Пратете снимки на Корнелия от Пловдив (ГАЛЕРИЯ)

Борисов посъветва работниците да внимават за всяка плочка

Много красиво става, отбеляза той на Форум Запад и заяви, че ако го поканят, ще присъства на откриването на ремонтирания площад

„Пратете снимки на Корнелия Нинова от Пловдив”. Така Бойко Борисов отговори на председателя на БСП, която заяви, че ГЕРБ ще паднат. Премиерът инспектира работата по реконструкцията на площад Централен и социализацията на западните пропилеи на Римския форум на Филипопул днес. Днешната му визита не бе очаквана и се случва след дългото му заобикаляне на Пловдив.

Тотев разходи Борисов из площадното пространство и разясни как се движи реконструкцията. „Много красиво става. Всичко това е било под земята. Ще могат пловдивчани и туристите да му се наслаждават”, отбеляза премиерът. Той разговаря с работниците на обекта и ги посъветва да внимават с всяка една плочка. „Ще присъствам на откриването ако ме поканят”, отговори на въпрос министър-председателят. Очаква се обновеното площадно пространство да бъде открито около празника на Пловдив- Деня на Съединението.

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

12 коментари

  1. Много красиво няма що. А ББ защо и той в къщата си не направи една строителна площадка, като е толкова хубаво? Целия площад е разкопан, а чужденците ни се чудят на акъла, как при положение, че ЕСК се знае и се планира от кое време, при положение, че 2019 отива към свършване ние все още не сме свършили и 1/3 от обещаното към Пловдив. Да, площада вероятно ще е готов на 22/09. С разкривените плочки както е видно от това, което са сложили над подлеза на „Гладстон“, който също се оказа фиаско. В 21-век при един нормален летен порой Пловдив е наводнен. Не ми се мисли ако има наистина силен дъжд, аномалия, и вали силно над 5 часа. А това всичко трябваше да бъдат пари за Пловдив, да получи своя реновиран тютюнев град, където да се види туптящото сърце на едновремешната търговия. Трябваше да направим гетото в Столипиново по-добро място за живеене, а всичко замина в небитието, тези пари къде отидоха? Парите дадени за да живеем всички по-добре, а не определени хора!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина