ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГласовеГрадътМненияНовиниСпортСпортен Пловдив

„ Няма да набиете Крушарски, нали?”

За да има силен Ботев, трябва да има силен Локомотив, заяви Бойко Борисов пред жълто-черните фенове на Колежа

„ Няма да набиете Крушарски, нали?”, попита премиерът Бойко Борисов феновете на Ботев при посещението си на стадион „Христо Ботев” днес. „Няма, няма”, отговориха жълто-черните привърженици, щом видяха седящия зад министър-председателя президент на градския съперник Локомотив. „ Крушарски ми вика, че с Жоро Самуилов ходели заедно на мачове. Показваме европейско поведение”, поясни премиерът и прикани феновете да се доближат, за да разговаря с тях.

„ За да има силен Ботев, трябва да има силен Локомотив. Това, което поех като ангажимент, заедно със спортния и финансовия министър, кмета, в четвъртък сме си го изпълнили. 25 милиона за Ботев, 12 за Локо Пловдив. Кметът, областният управител, общинският съвет, всички партии в Пловдив, да се съберат, да вземат решение, прилежащи терени, игрища тренировъчни, да почнат да ги правят. Вас ви назначавам за строителен надзор. Да не стане така след 7-8 месеца като дойдем да не чуем „Взеха парите, нищо не направиха”. Имате инженери в Ботев, конструктори, така че избирате двама-трима да си кореспондират с нас. Да наблюдавате строителството. Живот и здраве като стигнем към края ще видим, ако трябва да се направи още нещо, ще го направим. Важното е, че това, което сте поискали, сме го свършили. Всичко вече е към Зико и областния управител”, каза на жълто-черните привърженици премиерът Борисов.

„Това, което се случи е правилното нещо. Неслучайно сега сме заедно с г-н Крушарски. Трябва да има някакъв баланс. Ние бяхме много упрекване от самото начало, когато се анонсира, че Ботев ще получи пари за стадиона си, а Локомотив няма. Мисля, че сега всички са доволни. Ще се построят две хубави съоръжения за града и от там нататък продължаваме. Конкуренцията си е конкуренция”, обясни президентът на Ботев Георги Самуилов.

Уточни, че проект за стадиона има и той е ревизиран. Предполага, че до година и половина и двете съоръжение- на Ботев и Локомотив, могат да бъдат довършени. „Такива са намеренията и нагласите”, заяви собственикът на „Инса”.

Стадионът ще се изпълнява от общината, а Самуилов обясни, че тимът ще е съпричастен към процеса и ще помага с всичко възможно.

„Мисля, че ни предстоят съвсем кратки процедури- не повече от месец. Ново обследване няма да правим. Колкото до сумата- предполагам, че е достатъчна. Дори да се наложи допълнително да се даде нещо, мисля, че винаги ще се разберем”, каза още Самуилов.

„Вместо да се обединяваме, ние се разделяме. Постоянно някой не е доволен. Постоянно драми. Дайте да гледаме по-положително”, коментира той поисканата вчера от сдружение ПФК Ботев, клуба на привържениците и Бултрас оставка от на Ангел Палийски.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. След днешното шоу има ли някакви съмнения как Зикито спечели изборите в Пловдив. Бате Бойко се разплати с двете агитки за помощта. Само че така Зикито ще е най-скъпият кмет в света – за 3500 гласа от жълтите и 1000 от черно-белите, общо да ги сложим 5 000 гласа, да дадеш 37 милиона народна пара… Един глас излиза по 7400 лева. Данка Куртизанка сега ще си купи самолет, както навремето купи бялото ауди, след като разби партията на Кунева.

  2. Бойко, много внимавай с тия двамата – Здравко и Здравка, толкова са алчни, крадливи и „умни“, че така ще те омацат с тия милиони, накрая ти ще си виновен за всичко, а те ще се излежават по плажовете в Дубай.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина