ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГласовеИзбориМнения

Здравко Димитров: Управление с човешко лице и обърнато към проблемите на пловдивчани

„Трафикът е нещо, за което ще работим от първите дни“

Таня Грозданова

Предизборната кампания на управляващата ПП ГЕРБ в Пловдив започна с молебен в църквата „Света Марина“ тази сутрин и тържествен камбанен звън. Вижте първите думи към пловдивчани на кандидата за кмет и водач на листата Здравко Димитров в кратко блиц интервю.

Как започва предизборната кампания за ПП ГЕРБ в Пловдив?

Нормално. С молебен за успех и здраве. Чухте в църквата Дядо Владика какви напътствия даде.

Какво означават за Вас тези послания?

Много силни послания. Наистина, това е преди всичко отговорност, а не власт. Слушах много добре. Между другото, много пъти сме коментирали тази тема, че властта е дадена от Господ, но не трябва да се злоупотребява с нея. Тя трябва да служи на хората, да е обърната към хората и да има много любов във всичко, което прави човек.

Като казахте „любов“, каква кампания очаквате в Пловдив?

Мисля, че се познаваме с опонентите. Нормална, позитивна. Поне аз ще водя такава кампания – позитивна, обърната с лице към хората.

Ще участвате ли в дебати? Вече има призиви за такива от Славчо Атанасов?

Да, ще участвам в дебати, но не на улицата, а в някое студио на национална медия. Иначе всеки ден участвам в дебати на улицата.

Кои са силните ви козове, според Вас?

Ще ги чуете, кампанията едва сега започна.

Какво ще обещаете на пловдивчани, ако станете кмет?

Управление с човешко лице и обърнато към техните проблеми. Честност! Откровеност! Това е което мога да кажа. И решаването на всеки един проблем, защото всеки си има проблем – малък, голям.

Заявихте много проекти в предизборната си програма. Кой ще бъде първият, на който ще поставите акцент, ако бъдете избран?

Трафикът. Трафикът е нещо, което задушава Пловдив и от ден на ден става по-голям. От там  се замърсява въздуха. Може би от първите дни ще трябва да се работи за трафика. Всички ние попадаме в задръствания и стават все повече и повече. Макар че Пловдив и областта се развиват икономически, не е приятно. Има и нови хора, които идват да живея тук. Това е първото нещо, което ще почнем да работим.

Тържествен камбанен звън за старта на кампанията на ГЕРБ в Пловдив (ВИДЕО)

Георги Стаменов: Благодаря Ви за доверието и възможността да работим за Вас през тези 4 години

*в интервюто са използвани и въпроси на други медии

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

12 коментари

  1. Както управляват България вече столетия и сме им свикнали = тоя ша земе да ЗАБРАНИ ВСЯКАКВИ АВТОМОБИЛИ В ПЛОВДИВ.
    Само електрически вече, 21ви век сме!
    (Е, и някои служебни общински и за по-първи Другари Партай-Геноссе! Без „изключения“ не може никое правило).
    ПРИОРИТЕ СА ЗАНЕМАРЕНИТЕ ОБЩИНСКИ ИМОТИ, СГРАДИ И ХОЛДИНГИ, КОИТО СЕ САМОСЪБАРЯТ, КАКТО И РАЗКАПАНИТЕ „ГРАДСКИ“ УЛИЦИ, ТРОТОАРИ, ГРАДИНКИ, ТОАЛЕТНИ . . .
    Ама с могъщия набразден орган между ушите на микроскопичната баскетболска Галвица той не се интересува от трудности – докато „трафикът“ е лесна работа: забраняваш всичко, само автобусаджийските мафиоти да колят и бесят.
    Или си помислихте, че Зико ще възстанови евтиния, чист електротранспорт, който Градът си беше постигнал още от комунистическо =ха, ха! САМО БУТАНЕ, само съсипия, само кражби за „проекти“ по „програми“ (ПЕТИЛЕТКИТЕ на времето не бяха чак толкова корумпирани).
    ОТ ЗИКО ОЧАКВАЙТЕ МЕТРО ОТ ТЕРМИНАЛА ДО ИМПЕРИАЛА (за да угоди на Шефа)

  2. Досега къде беше бе Зико – кротко на масата на софрата? Изобщо и за чеп не ставаш камо ли за кмет. Стой си там докъто можеш и не се натискай излишно. Аман от бивши сервитьори и спортни/спиртни/ деятели!

    1. Сякаш неуважително звучи изказването на Васил, не ли? Фместо да козирува на Началствата с „ПРАВ СИ, ШЕФЕ!“ и да пропагандира каквото му наредят МУТРО-ПОЛИТ-иците и от ПолитБюро на изгасващия крадлив РежимоБоБоТРИ клептоКрация.

  3. Кой, ако Здравко става? Кой, Славчо ли? Славчо го видяхме вече. Боже опази. 700000 лева за метли и две нови тоалетни. Пътуват заедно с неговия заместник Търновалийски 4 часа до София. И изпуснах 8 милиона лева за реставрация на Небет Тепе. Това ни остави Славчо Атанасов като кмет. Това ли искате отново за нашият красив град?

  4. Като му чета словореда и изказванията- заучени фрази. Две изречения не може да върже смислово. Типичен представител на партията . Уж първото нещо с което ще се бори е трафикът, само че вмъква едно „може би“.

  5. През Средновековието горяха на клада атеистите, агностиците, гностиците, друговерците, вещиците, свекърви (някои) и непослушници. В 21 век за по-хигиенично, икономично да не са хаби топливо и да не се опушва климато РЕЛИГИОЗНИЦИТЕ практикуват кратко, ясно и категорично наказание ако не си им последовател: ОБЕЗГЛАВЯВАТ.
    (Не съм присъствал, признавам, ама така се знае!)
    Затова баба ме е учила ако се задава насреща благочестив всезнайко премъдър да мина на другио тротоар. Не било хигиенично.
    Зико вече се издъни както бяха седнали на всеуслушание с ИМПЕРИАЛиста, ама с МУТРОполита и с неговите *р*вославни безкористни архонтЦи няма нататък никакъв шанс – “паството” трева не пасем. Еле пък ако се нада да се разтича нЕкой от РежимаБоБоТРИ (ЧЕТИРИ? Ха!) да го устройва -даже и аз се сещам доколко е небъдна работа, след като крепяха МАМИНата фамилия да опоска Града два мандата.
    (Дано не прекалявам, ама ако сте забелязали по снимките както се перчат групово каква е пропорцията на мозъ… пардон, череп… пардон, ГЛАВАТА баскетболна…? Как да се сложа под толкова мозък да ме управлява отново САРБ?)

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина