ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноКриминалеНовини

ГДБОП разпространи видео от задържането на престъпната група за фалшиви документи в Пловдив

В Уоutube кнала на МВР бяха публикувани кадри от спецоперацията на територията на Пловдив, при която беше разбит канал за производство и разпространение на фалшиви документи.

Видеото е от зрелищните арести, които бяха извършени на 5-ти март.

Припомняме, че по време на мащабната операция на ГДБОП и жандармерията, с подкрепата на екипи от Областната дирекция на МВР бяха арестувани първоначално17 души. Проверени бяха над 20 адреса в града под тепетата, за които е имало информация, че обитателите им се занимават с  производство и продажба на фалшиви документи – паспорти, лични карти, шофьорски книжки и дипломи. Блокирани бяха възлови кръстовища и изходите на Пловдив. Силите на реда извършиха претърсвания на автомобили.

След 24-часовото им задържане, Специализираната прокуратура повдигна обвинения на 6 лица за участие в организирана престъпна група, създадена с цел изработване и разпространение на неистински български лични документи.

С постановления на разследващите за всеки от тях е определена мярка за неотклонение „Парична гаранция“ в размер на 10 000 лева.

ГДБОП и жандармерията с операция срещу фалшиви документи в Пловдив

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина