ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноВластМненияНовиниПод ножа

Бойко Борисов за „този в Пловдив”: Имаше лошия късмет да попадне на хора, които имаха смелостта бързо да се свържат с мен

Ще създам вътрешнопартиен орган за контрол, сигнали и жалби, които ще са за хора, като този в Пловдив, който сочил тавана, високо-високо… сиреч за парите, каза премиерът днес, без да споменава името на Ральо Ралев

Кметът на район Северен Ральо Ралев най- вероятно е поискал подкуп, стана ясно от изявлението на премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов след заседанието на Изпълнителната комисия на партията в столицата. Министър-председателя не използва името на Ралев в изказването си пред медиите, но всички предположиха, че става въпрос за задържания вчера райкмет. Поводът Борисов да отвори темата е решението му да създаде инструмент за контрол вътре в ГЕРБ.

„Ще създам вътрешнопартиен орган за контрол, сигнали и жалби, които ще са за хора, като този в Пловдив, който сочил тавана, високо-високо… сиреч за парите. Видяхте какво му се случи. Имаше лошия късмет да попадне на хора, които имаха смелостта бързо да се свържат с мен”, бляха точните думи на премиера.

Бойко Борисов и Ральо Ралев се засякоха в парка зад хотел „Санкт Петербург“, при посещението на премиера по покана на инициативния комитет за спасението на зелената зона. Тогава райкмета закъсня, а Борисов се обърна към него с изречението „Айде сега, остани да ти ударят по един шамар“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина