ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГрадътНовини

Централен расте – 300 бебета от началото на 2019-а

30 бебета повече от миналата година са проплакали за пръв път до момента в най-страия район на Пловдив

Броят на новородените в район „Централен“ се покачва устойчиво, показват данните на  ГРАО. През периода януари-април 2019 г. администрацията е съставила 300 акта за раждане, което е с 30 повече от предходната година за същия период от време, коментира кметът Георги Стаменов.

Припомняме, че районната администрация стартира кампания заедно с дарителите от Chipolino за насърчаване на раждаемостта, която продължава и през 2019 г. Тя включва: талон за 10% отстъпка в магазина на фирмата, както и залъгалка – комплимент за всяко бебе; поздравителен адрес и специално изработена папка А5 в розово или синьо, според пола на детето. Голямата награда се тегли два пъти годишно: през май и през декември.

През последните 2-3 години в район Централен се раждат средно около 1000 деца годишно.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Призовавам всички пловдивчани: Данък МПС е най-висок именно тук, по-висок даже и от София, с много по-високия и жизнен стандарт. Призовавам пловдивчани да регистрират колите си в други общини, да не плащат и стотинка данък на Мръсната Престъпна община Пловдив, с Мръсния Крадец и Обирджия тотев!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина