ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГласовеГрадътИзбориМненияНовини

Славчо Атанасов: Вярвам само на крайните резултати

„В политиката, както и в любовна няма ако,“ коментира прогнозните резултати кандидатът на МК ВМРО – НФСБ за кмет на Пловдив Славчо Атанасов на въпрос дали ще е разочароване ако не иде на балотаж.  Припомняме, че той и кандидатът на ПП ГЕРБ бяха спрягани за двойката на втори тур, която ще се бори за кметството под тепетата, но според данни от екзит половете Дани Каназирева от Съюз за Пловдив отива на балотаж.

Атанасов припомни, че на същото това място (бел. ред: площада пред общината, където е открито телевизионно студио) преди 4 години е давал интервю по това време при 12 %-тна разлика с първия, а след 10% обработени протоколи тя се е оказала едва  1%.

Той заяви, че иска да види резултатите при 100 % обработени протоколи от СИК-овете, за да коментира. По думите му, не вярва на прогнозни резултата и екзит полове, а само на крайни.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Ако Славчо беше станал кмет това означаваше, че Валери Симеонов да кадрува в Пловдив. Което е недопустимо за нашия древен град. Не ни трябва още един Остап Бендер в града.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина