Новият председател на Адвокатския съвет в Пловдив става барман

С призовка е и още един член на съвета

Тази неделя в инициативата на бар БезистенЪ „Приятели зад бара” са новият председател на Адвокатски съвет – Пловдив Иван Демерджиев и Милена Станджикова, която встъпи като член на съвета преди седмица.

Двамата ще сменят черните тоги с фланелките на БезистенЪ, за да се включат в благотворителната кауза на клуба точно в 19 часа.

Макар сега да печели с лекота съдебните битки, докато е ученик, Иван Демерджиев мечтае да е барман. Което е естествено, предвид популярността на тази професия сред нежната половинка на човечеството. В последствие обаче поема по пътя на правото, а когато не е в кантората или в съдебната зала, играе футбол с приятели,  ходи на морски риболов или пътешества. Обожава операта, но обещава , че в неделя няма да измъчва посетителите с „Тоска” , а ще пуска само рок.

Партньорът му в каузата – Милена Станджикова пък признава, че винаги е искала да бъде адвокат и съвсем целенасочено е преследвала мечтата си.  Разбира се, ако я видите да кара ролери с децата си на Гребната, да лети по вълните с уиндсърфа си или да скача с парашут или бънджи, трудно ще познаете в нея строгия юрист от залата. Но не се заблуждавайте, там е безкомпромисна.  Съжалява само, че още не си е купила мотор, който да паркира пред бара.

В неделя двамата ще работят без хонорар, но за сметка на това всички останали ще бъдат таксувани по най – високата тарифа.

Exit mobile version