Китайският отбор със силна заявка за медали на Световната купа по гребане в Пловдив

Бъдещите шампиони след дълго проучване избрали за престой по време на спортната си подготовка хотел Ландмарк  – мястото за настаняване с най-висок рейтинг под тепетата

Най-многобройните състезатели вече месец се готвят усилено на Гребната база

Световната купа  е първото за годината голямо състезание от календара на Световната федерация по гребане. Тя ще се проведе от 10 до 12 май и е една от най-важните регати преди световното първенство в края на лятото.

Един от първите отбори, които пристигнаха на пловдивска територия, е този на Китай. Над 100 човека  вече близо месец тренират усилено в Града под тепетата. Сю Цюан, вицепрезидент на Китайската федерация по гребане и мениджър на китайския отбор смята, че техните състезатели могат да вземат медали във всички дисциплини, в които ще участват. Според него Гребният канал е отличен и с удоволствие тренират тук.  Атмосферата в България е една от най-приветливите, която са срещали по света, а условията са идеални.

Още миналата година след дълго проучване те избират да отседнат в хотела с най-висок рейтинг в Пловдив вече четвърта поредна година – хотел Ландмарк. Перфектното му местоположение в най-озеленения район на града и уникалното съчетание на спокойствието на природата и градската динамична среда го превръщат в предпочитано място за настаняване не само сред спортистите, но и сред многобройните посетители под тепетата. На разположение на гостите са различни видове стаи и луксозни апартаменти, ресторант-градина, лоби бар, спа и фитнес център, външен басейн, конферентна зала, Executive lounge bar. Дискретният лукс, уютната атмосфера, високото ниво на обслужване и гостоприемство удовлетворяват и най-взискателните гости, а умопомрачителната гледка буквално спира дъха им.

Цялостната концепция на хотела е да предложи условия, които да накарат гостите да се чувстват у дома си. С внимание и разбиране се отнасят към всяко от изискванията и специфичните условия, които възникват по време на престой или при резервация. Дори желанията на китайците за реорганизации в стаите и персонално меню, подходящо за нуждите на атлетите, изобщо не смущава персонала.

Луксозният хотел е изключително гъвкав по отношение на организацията и провеждането на събития от всякакъв характер. В случай че искате да проведете на място конференция, или да празнувате личен празник, добре сплотеният екип от професионалисти ще подготвят персонален план в зависимост от конкретните предпочитания на гостите.

Ресторантът предлага богат избор специално подготвени ястия от а ла карт меню, съставено от Шеф Стоян Карпов. Всяка година предложенията се променят, за да предложат разнообразие от вкусове и високо качество на използваните продукти за гостите на хотела.

На обновения уебсайт на хотел Ландмарк  директно може да си направите резервация с аткрактивна отстъпка от 15% от цените на рецепция и да си организирате кратко бягство в градска среда, но с възможността да се потопите в спокойствието на зеления оазис в Града под тепетата.

Exit mobile version