Условията за кандидатстване по Мярка 21 към МИГ Куклен-Асеновград са публикувани за обществено обсъждане

СНЦ „МИГ Куклен-Асеновград“ публикува за предварително обсъждане проект на Условия за кандидатстване по процедура за подбор на проекти по BG06RDNP001-19.034 „МИГ КУКЛЕН-АСЕНОВГРАД 21 Съхраняване и развитие на местната идентичност и валоризиране на местното културно и природно наследство на територията на МИГ Куклен – Асеновград“

Срокът за подаване на писмени възражения и предложения по проекта на Условия за кандидатстване по процедурата е до 20.01.2021г. 15.00 г., като предложенията и коментарите могат да бъдат подавани писмено на e-mail: kuklenasenovgrad@hotmail.com или на адрес: гр. Куклен, ул. „Христо Г. Данов” №21, Търговски комплекс, ет.2 офис 3.

В рамките на този срок, могат да се дават предложения за промяна в документите или възражения и коментари по условията. Въпроси, относно кандидатстването и изпълнението на мярката не могат да бъдат задавани, във връзка с общественото обсъждане.

Със самите документи можете да се запознаете на следния линк:

https://mig-kuklen-asenovgrad.eu/предварително-обсъждане-проект-на-ус-2/

По мярка 21 се очаква приема за проекти да бъде отворен март и април 2021 година, като кандидатите трябва да са  юридически лица с нестопанска цел, със седалище и адрес на територията на МИГ ”Куклен – Асеновград“. Средства ще бъдат отпускани за организиране и провеждане на временни и постоянни тематични изложби, концерти, театрални представления, събори, фестивали , чествания и други мероприятия.

Exit mobile version