Astratex дава съвети за стилно завръщане към работното темпо: запасете се с най-удобното бельо

Лятото е към края си и малко по малко идва време да се завърнем към забързаното работно темпо и да подготвим децата за училище. Важно е да се завърнете към работния ритъм с подходящо оборудване. В удобно бельо и дрехи ще се справите лесно с всяка задача.

С Astratex ще ви посъветваме кои модели са идеални за завръщане към забързаното ежедневие.

Правилният сутиен? Удобният

За да се чувствате най-добре на работа, трябва да изберете сутиен, който стои правилно. Той трябва да осигурява опора и комфорт, независимо какво ви очаква през деня. Например, можете да опитате моделите от колекцията DAILY by IVA. Можете да избирате от три вида сутиени, два от които са с изглаждащ ефект в зоната на подмишниците.

Вашият гардероб също трябва да има гладка основа. Сутиените в телесен цвят, които са почти невидими, пасват идеално под ризи. В този цвят можете да намерите например един от бестселърите на Astratex, който се нарича Spacer 3D Lady Grace. Той предлага опора през целия ден, не се впива, не убива и презрамките винаги остават на място. Ако пък искате да освежите бизнес визията си, заложете на дантелени и тюлени сутиени или модели с декоративни презрамки, които изглеждат направо божествено, подавайки се леко под сакото.

Изборът на бикини е лесен като щракване с пръсти

Правилно подбраните бикини също са важни. В идеалния случай изберете лазерно изрязани модели, които няма да се отбелязват под дрехите. На помощ могат да дойдат и стягащите бикини, които вече не се произвеждат само за жени с пищни форми. Те ще оформят и ще изгладят проблемните зони като корема и ханша в любимите ви прилепнали дрехи, и няма да позволят на бельото да си личи под тях.

Бодито като основа на гардероба

В Astratex, освен бельо и домашни дрехи, ще намерите и елегантни артикули, които ще издигнат работната ви визия на друго ниво. Тази година тенденцията да носим бодита за всеки стил. Те са практични и изглеждат добре във всякакви комбинации. Благодарение на кройката си те не се набират, а освен това при по-студеното време бодито ще ви предпази от изстинали бъбреци. Комбинирайте го лесно с пола и чорапогащник, или сако и панталон, и перфектният тоалет е готов.

Home office = почивка за тялото

Обуването на чорапи, чорапогащници и сака всеки ден може да бъде изтощително. Дните на работа от вкъщи са идеалното време, за да си починете от офис тоалетите. Оборудвайте се с домашен памучен комплект, спортен сутиен, уютен клин или памучна тениска. Моделите от бамбукови влакна, които ще се погрижат за вашия комфорт през цялото работно време, със сигурност ще спечелят сърцето ви. Те са антибактериални и неутрализират миризмите. Благодарение на своите функционални свойства те охлаждат през лятото и затоплят през зимата, което ги прави отличен избор за хора с чувствителна кожа.

В обобщение ще напомним, че не трябва да правите компромис с комфортът, който дадено бельо предоставя. Колкото и невероятно да изглежда то, не бива да го носите, ако не ви е удобно, ако ви убива или ако прежулва кожата ви. Това правило важи с още по-пълна сила, когато говорим за целодневно носене.

Exit mobile version