Концертите за 24 май продължават

Празничният 24-ти май завърши с голям концерт пред общината, изненадите продължават и днес с Калин Вельов и Тумбаито – ГАЛЕРИЯ

С голям концерт на талантливи пловдивски музиканти и изпълнители завърши програмата на празничния 24-ти май, която община Пловдив организира за пловдивчани и гости на града. На откритата сцена, разположена пред сградата на общината се изявиха даровити деца от Народно Читалище „Цар Борис III и Царица Йоанна“, възпитаници на музикална школа „Арт Войс Център“, Китарен ансамбъл „Академика“ и солисти на АМТИИ „Асен Диамандиев“ – Пловдив.

Подробности за вчерашните тържества и галерия със снимики може да видите в Капана.

 

Първият концерт на 25 май (вторник) е от 18.30 ч. на ансамбъл за ударни инструменти „Престо“ към НУМТИ „Добрин Петков“, с художествен ръководител г-н Пенчо Пенчев. Талантливите ученици, носители на многобройни престижни награди от конкурси в страната и чужбина ще бъдат „подгряваща група“ на следващия концерт.

Точно в 19.00 ч. започва концерт на Калин Вельов и Тумбаито – първата по рода си в България латино формация, изпълняваща 100% танцувална салса.

Exit mobile version