Различното политическо локално реалити

Таня Грозданова

Политическо самоУбийство, завой по утъпкания модел към кметския стол в Града под тепетата, или „пито-платено”. Това са версиите относно назначението на новия областен управител, които се въртят цял ден в ганковите кафенета, политцентралите и Нета.

Да, ама не! Жената ви го каза в прав текст:

Дани Каназирева: Бях изправена пред избор – или да продължа да критикувам, без да имам възможност реално да решавам

Превеждам творчески за всички, които не са разбрали, защото буквалният превод ще звучи цинично. Това е политически коректно излъчване на фразата казаха ми „Или, да, или …!”. Тоест имала е оферта, която не е могла да откаже.

И така Дани изпълнява обещанието си към електората, че Ще бъде различно!

Очаквайте физическото изпълнение на обещанията и на другите кандидати.

В следващият епизод „голямата изненада” ще е как Патриотите ще повторят националната коалиция на ниво местен парламент с „Грижа за хората“. По-нататък в сериала ще видите продуцентите да претворяват в дела идеята, че „Сега е времето…“ всички да са на „Работа, работа, работа за Пловдив“, дори и „Работим за Вас!“, дето до днес след обяд ги бяха отписали от заявката за новата общинска баница.  Развитието на сюжетната линия с очаквания за силна опозиция и дребно партийна коалиционна подкрепа, ще остане с неочакван отворен край! Защото „В Пловдив можем много повече“, та да е „Пловдив на хората“, а „Власт за хората!“ не остана.

Тук пак стигаме до Първия закон на мракетинга.

И е учудващо защо всички, които не  гласуваха и гласуваха, хейтят сценария, при условие, че това си е политическо реалити  #ЗАЕДНО в най-чист вид!

Exit mobile version