Право на отговор на Галина Дедева

Под тепето публикува позицията й по повод нашата публикация „ Съпругата на Стефан Дедев влиза в ръководството на Дома на културата“

Под тепето публикува Право на отговор на Галина Дедева относно публикацията ни „ Съпругата на Стефан Дедев влиза в ръководството на Дома на културата „. Представяме го на аудиторията си без редакторска намеса.

„ Уважаеми г-н. Дернев ,

В публикуван от Вашия уебсайт и персонално от Вас материал под заглавие „ Съпругата на Стефан Дедев влиза в ръководството на Дома на културата „ от 03.03.2020г., се твърдят неверни факти и обстоятелства. В тази връзка информирам  Вас и гражданите:

1.В цялата ми трудова дейност до момента,  не съм заемала длъжност ПР в нито една струкура или организация било то  общинска, държавна или частна.

  1. В изречението от публикацията „ Общинските репортери много добре знаят, че създаденото ОП имаше пиар, а освен това са напълно наясно кой беше той “ – Информирам , че в ОП „Зоопарк Пловдив ‘‘ никога не е съществувала длъжност ПР, още по-малко като служител да съм заемала тази длъжност.

3.В изречението от публикацията  „ И отново заплатата й бе плащана с публични средства „  –  Оскърбителни са Вашите внушения, от които прозира  умишлено и тенденциозно настройване  на читателите против моята личност. Уважаеми  Г-н Дернев, всеки положен труд е възмезден. Предполагам, че Вие също получавате трудово възнаграждение за Вашата работа…или не ?            Факта, че „ Зоопарк Пловдив“ не е извършвал дейност към момента, в който съм била служител, аз не нося отговорност.

  1. До днес 13.03.2020г. /датата на изпращане на моето право на отговор/ продължавам да бъда служител по трудов договор към ОФ „ Пловдив 2019 „ и не съм „ останала без работа“ според Вашето твърдение. Изнесеното от Вас отново е лъжа. Очевидно е желанието Ви да внушавате на гражданите невярна информация.

5.В края на статията твърдите , че длъжността, на която ще бъда назначена не съществува, т.е  няма такава длъжност. За пореден път съобщавате фалшива новина.

Очаквам да публикувате моите опровержения на фактите и обстоятелствата, които нараняват моите чест и достойнство, както и  Вашето публично извинение за публикуване на недостоверна и подвеждаща информация”.

Бележка на Ивайло Дернев: Публикуваното от мен в Под тепето не цели да внушава на гражданите невярна информация. Всичко, което съм написал, на практика се потвърждава от г-жа Дедева- тя е работила в неработещия зоопарк, работи в момента в Общинска фондация „Пловдив 2019” и знае какви са съществуващите длъжности в ДК „Борис Христов”, което значи, че ще заеме една от тях.

Да, „излъгал” съм за ПР на зоологическата градина, тъй като в някои от теоретичните постановки на маркетинга пиарът е част от длъжността „Експерт маркетинг и реклама”, каквато тя е заемала там.

Да, лъжа, че г-жа Дедева все още работи в „Пловдив 2019”, но не разбирам защо, след като половината от екипа, изнесъл на гърба си Европейска столица на културата, бе освободен.

Да, всеки положен труд е възмезден, но въпросът е с какви средства- публични, или частни. Г-жо Дедева, аз никога в живота си не съм използвал публичен ресурс, за да полагам труда си. Средствата за възнаграждението за моята работа си ги изработвам сам. Така се случват нещата в частния сектор, ако не сте разбрала.  

 

Exit mobile version