Самбистът Иван Запрянов е кандидатът за кмет на земеделците в Западен

Иван е сериозен спортист и ако не го слушат, може да ги понабие, пошегува се адв. Георги Колев при представянето на Запрянов

30-годишният спортист Иван Запрянов е кандидатът за кмет на район Западен на ПП „Земеделски съюз Александър Стамболийски“. Той бе представен днес от влезлия в битката за градоначалник на Пловдив адв. Георги Колев. Запрянов е баща на две деца, национален състезател по джудо и самбо, треньор и организатор на спортни мероприятия. Има частен бизнес в сферата на международния транспорт.

От десет години той се готви за тази кандидатура. Иван е сериозен спортист и ако не го слушат, може да ги понабие, пошегува се адв. Георги Колев на представянето на кандидата за Западен.

Относно коментарите по наш адрес мога да кажа, че Пловдив е демократичен град. Когато станем династия и кметските столове се унаследяват, тогава да коментират. Сега на нас ни е времето да си кажем това, което имаме да кажем. Иначе няма да е демокрация, а демократура, каза кандидатът за кмет на Пловдив.

Кореняк смирненчанин съм. В Западен съм роден, там живея. Там са родени децата ми. Имам силна и емоционална връзка с района. Готов съм да се кандидатирам, защото познавам голяма част от хората в квартала и знам всичките му проблеми, каза Иван Запрянов.

Той заяви, че Западен е най-добрият район за живеене в Пловдив. „Има огромен инвеститорски интерес. Тепърва ще се разраства и застроява тази част от града, но общинската администрация е изключително мудна и неефективна.  Хората искат да инвестират, но администрацията ги спъва, подчерта Иван Запрянов.

Акцентите в програмата му са реализирането на връзката между районите Западен и Южен, продължението на булевард „Свобода” до вече силно населената улица „Рая”, решаването на проблемите с паркирането.

Не смятам, че да си кмет е работа. Бих бил кмет 4 години, 24 часа в денонощието, каза още Запрянов.

Западен може да се превърне в пловдивския Ориндж Каунти- разкошен квартал с огромен потенциал. Но администрацията трябва да се отвори към бизнеса. Той отдавна е изпреварил общината. Проблемът обаче е, че всички пари, които се вкарват в Пловдив, са в спални и вагони. Само в това се инвестира. Затова връщането на стария териториален обхват на общината трябва да е обща теза за целия град. Защото строителите на жилищни имоти ще останат единствените инвеститори тук, каза на финал кандидатът за кмет на Пловдив адв. Георги Колев.

 

 

Exit mobile version