Какво да правим в Пловдив през уикенда (20.04-21.04)

Този уикенд ще танцуваме, пием бира и лудуваме

Снимка на корицата: Aleks Di Photography

20 април

Bloodrush: Quench x The Flying Detachment &Empiria

А знаете ли, че един от първите психаделични концерти, организирани от Посткултура, беше на The Flying Detachment?

Реално е без никакво значение, защото миналото е нищо повече от бледи, обвити в мъгла окови.

Бъдещето от друга страна е доста секси, особено когато в събота предстои това: Bloodrush: Quench x The Flying Detachment &Empiria.

Пост-културна сцена
Врати: 19 часа
Вход: 7 лв.

Mixology #16 с гостбарманЦветанЦветанов

В новото шестнадесето издание на поредицата събития Mixology, посветени на коктейлното изкуство, специален гост зад бара ще бъде Цветан Цветанов. За вечерта във„Фарго“ той е подготвил изцяло авторско меню с три уникални вкусови комбинации. Не пропускайте да се отбиете в събота, за да разберете кои са те и да ги опитате!

Клуб „Фарго“
21 часа

3 години Philly Apparel

Пловдивският бранд PHILLY Apparel празнува трети рожден ден. За случая са ни подготвили подаръци, яка музика и още много изненади:
– 300 лимитирани Фили тениски, специално изработени за събитието;
– 300 welcome shots за от скок от Jägermeister;
– 3 оригинални snapback шапки от колаборационната серия на PHILLY и Capitall;
– Трима музикални селектори, които ще поднесат разнообразие от класически и нови парцали за максимален парти experience;

No Sense
21 часа

Археология за всеки – безплатни тематични беседи

От месец април Регионален археологически музей– Пловдив, поставя начало на провеждането на безплатни беседи под надслов „Археология за всеки“. Заглавието не е случайно подбрано – темите ще бъдат поднесени разбираемо, а разговорите с екскурзоводите ще са част от изживяването. Самите теми са подбрани според посетителските интереси до момента, като с времето те ще се променят и развиват. След закупуване на редовен билет, всеки ще може да се присъедини към екскурзоводите и да чуе разказа им за малко познати предмети от експозицията на музея, както и за интересни истории, свързани с дейността на археолозите.

С тези тематични беседи, екипът на музея си поставя за цел да обогати познанията на широката публика за далечното минало на градПловдив и региона. Желанието на екипа е да направи музея едно по-достъпно място, в което всеки да може да започне почивните си дни по един различен начин – разширявайки своите знания.

Беседите ще се провеждат всяка събота, с начален час 10:30 ч. За да се включите е необходимо предварително да заявите своето участие, тъй като местата са ограничени. Ако обичате историята или пък ако не знаете нищо за нея – „Археология за всеки“ е за вас! Темата тази събота ще бъде религиозните вярвания в древния Филипопол.

Регионален археологически музей
10:30 часа

After Eight at Gingertale

Фънк и диско със Станимир Врачев!

Насладете се на страхотните коктейли и се отдайте на щури танце!

Gingertale

21 часа21 април

Beer Garden Opening

В деня – празник на цветята Wunderbær ни кани на откриването на тяхната градина, където ще можем да прекараме един приятен ден с прясна наливна бира и вкусно хапване, специално приготвено за случая от техния готвач от Пивоварна Hills в Перущица. В неделния следобед за музиката ще се погрижат Denitza и Sayulke.

Wunderbær
11 часа

Exit mobile version