Стендъп комедия на живо в Пловдив с Комеди клуб

Комеди клуб идва в Пловдив за Пролетното турне на комедията със стендъп шоу на живо на 26 март от 19:00 и от 21:00. Пролетното турне на комедията ще обиколи 5 града в България и ще завърши на 1 април в Зала 1 на НДК.

Турнето на Комеди клуб обикаля България, за да доведе стендъп комедията във всички краища на страната. Стендъпът е основна част от свободата на словото и от формирането на мнения днес. Комеди клуб вярва, че стендъп комедията трябва да бъде достъпна за всеки. Затова всеки месец няколко от комедиантите на клуба посещават градове из страната и разсмиват публиката с авторска комедия наживо.

Иван Кирков, Петя Кюпова и Христо Радоев са комедиантите, които можем да гледаме този месец в Пловдив на живо.

Иван Кирков е стендъп комедиант от 2013 година и основател на Комеди БГ. През 2016 създава Комеди клуб София – единственото място изцяло за стендъп в страната. Посветил е времето си на развитието на комедийни таланти и разрастване на стендъп сцената в България. Соло шоуто му „Какво искат мъжете?“ е едно от най-посещаваните стендъп събития у нас. На сцената Иван говори за проблемите на различните хора и йерархията в обществото, за морала и липсата му през личните си истории.

Петя Кюпова е първата жена професионален стендъп комедиант в България. Родом от Пловдив, тя започва комедийната си кариера в София през 2016, когато Иван я забелязва на Open Mic в Комеди клуб Пловдив. Завършила е актьорско майсторство, но истинската ѝ страст е стендъп комедията. Тя е не просто забавен комедиант, а автентичния и искрен женски глас на стендъп комедията у нас.

Христо Радоев е комедиант от 3 години. Архитект по образование, той започва стендъп кариерата си с Open Mic в Комеди Клуб София през 2016. Оттогава той открива творческия си глас и развива таланта си на сцената. Христо набляга на самоиронията и саркастичната критика на света, в който живеем. Хуморът му е лесносмилаем и остоумен.

Можете да гледате Кирков, Кюпова и Радоев на живо на 26 март в две поредни шоута – от 19:00 и 21:00 в „Комеди клуб Пловдив“.

Exit mobile version