Сайт спесифик кино на Альоша

Шоуто “ТВ Елдорадо” се приземява на върха на Бунарджика

Резидентна програма ADATA AiR на Пловдив – Европейска столица на културата 2019 ще ни срещне с финландския музикален артист Ари-Пекка Лейнонен и белгиецът Берт Джейкъбс, който твори в сферата на визуалните изкуства и разказвачеството (сторителинг). Миналата година артистичното дуо представи на събралата се пред кино Космос публика мултидисциплинарен пърформанс, разказващ историята на двама герои, търсещи изгубеното тракийско злато. Комбинирайки разнородния си творчески опит двамата артиста се завръщат тази година със своите спомени и сънища за България, за да представят на 30-ти август от 20:00 часа на върха на Бунарджика своето шоу “ТВ Елдорадо или Иван Клариниста и Сватбения оркестър”. В колаборация с шоуто на Лейнонен и Джейкъбс ще чуете изпълнения на живо от местни музиканти, ще можете да се насладите на прекрасната гледка по залез от паметника Альоша и да преживеете града, съобщават организаторите.

За филма

ТВ ЕЛДОРАДО (2019), Берт Якобс и Ари-Пекка Лейнонен
Сайт спесифик кино на открито
Саундтрак с музика на живо към прожекцията.

Свръхестествени същества, 41 ° C, пот и хипервентилация. Високотехнологичен срив. Невъзможна любовна връзка. Ъптемпо бийтове, барабани и хипнотизиращи мелодии. Катастрофално събитие. И саундтрак с музика на живо.

„ТВ Елдорадо или Иван Кларинетиста и Сватбения оркестър“ е филм от 2019 г. на авторския екип Jacobs & Leinonen. Историята, развиваща се в България, се върти около група непознати, които се регистрират за мисия в търсене на изгубеното тракийско злато.
Скоро след като приключението започва, очаквайте неочакваното.

Филмът е базиран на местни митове, факти и въображение. Фотошоп за приятелството и объркването, цитиращ Сократ, Кокто, Шопенхауер и много други чичковци.
С участието на Шевалие Луи дьо Жокур, Санчо Панчо и Гуру, пристрастени към магически ритуали и нежелателно изследващи паралелни вселени. Ще видим ли отново тези космо-танцьори?

„Историята съвсем не е „истинска“ и всичко в нея всъщност е тотална лъжа.“

Exit mobile version